Festivaldags

Sommaren är här och det betyder festivaler och parkhäng. För många är detta något man ser fram emot och arbetar hårt för hela året. Att gå på festival är ganska dyrt och ska man ha råd att gå på flera olika av sommarens bästa festivaler och konserter, gäller det nog att man sparar.
 
Konsert

Way out west

Way Out West är en av de absolut största festivalerna i sommarsverige. För att hänga runt på alla konserter och fester i dagarna tre gäller det dock att man betalar nästan 2000 kronor. Bor man inte i Göteborg betyder det också att man måste köpa tåg-, buss- eller flygbiljett vilken under dessa datum i augusti inte direkt är gratis. Samma sak gäller boende. Eftersom denna festival inte har ett klassiskt festivalområde där man kan tälta gratis under festivalen så innebär det att man måste hyra in sig på ett hotell eller vandrarhem om man inte känner någon som man kan sova hos. Priserna på boende under den här helgen är relativt höga och de billigare vandrarhemmen går ofta åt direkt när årets festivaldatum offentliggörs.

Trots att vissa festivaler lätt blir väldigt kostsamma så är det självklart värt det om man älskar musik och den här typen av nöje. Inte nog med att man får se en rad olika artister och bra konserter. Man får dessutom en förhoppningsvis oförglömlig helg och många roliga minnen för livet. Ett bra sätt att föreviga helger som dessa är med hjälp att fotografier. Idag försvinner många av våra bilder i digitala mappar på datorn vilket bidrar till att vi inte tittar på dem tillräckligt ofta. Att istället framkalla dem och sätta dem i fina fotoalbum eller till och med trycka sitt absoluta favorit-foto på canvas från Printlife. Tänk att se den där fantastiskt glada bilden på dig och dina bästa vänner, eller den underbara närbilden du lyckades ta på din idol under konserten, på väggen varje dag, istället för att låta den försvinna bland alla andra bilder i de där mapparna som du öppnar alldeles för sällan.